Ny dag och nya möjligheter

Värmen är som bortblåst, och ja, det är bara kalla nordvindarna kvar…Men man är ledig, ligger i sängen med en kopp gott kaffe och datorn..Njuter av denna lilla stunden innan dagen börjar på riktigt allvar. Det finns hundra saker jag skulle behöva komma igång med här hemma men jag vill bara vara just nu…Jag ger mig själv detta som present. 🙂
Idag är det 5 år sen min farmor gick bort. Tittade på en bild av henne som vi har på kylskåpet, kan fortfarande komma ihåg hennes mjuka hud som doftade alltid så ren. Saknar hennes röst när hon sa: Hola Natita…Hon var mycket speciell.

rosablommorIdag fortsätter fotbollsyran. MDFF Köping möter Juventus hemma på IP. Jag ska ha på mig så mycket kläder som möjligt, VÄGRAR frysa en dag till..spelar ingen roll om grabbarna skäms över min eskimåmundering…jag bjuder på det 🙂
Jag hoppas matchen blir underhållande, bara det kan höja kroppsvärmen! Jag hoppas få se Tobias spela men det är även roligt att se honom under uppvärmningen. Han har bekymmer med en vad men hoppas fysioterapeuten kan massera bort det alternativt ge honom ett träningsprogram…
Vi ska iallafall närvara ännu en match…Älskar fotboll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *