Slutet av lågstadiet

Henrik slutar lågstadiet idag, i augusti börjar han i 4:an!
Det finns något speciellt att sluta årskurs 3, man börjar förberedas till det som komma skall…tonårsperioden. Tiden är som Red Bull..äger vingar.
Igår hade Henrik match mot VSK, slutade 2-2. Henrik kämpar järnet och får till en snygg assist. Trots att han måste ha varit ordentligt sliten efter en rolig skolresa till en ö utanför Västerås. Solen lyste starkt, inte ett moln på himmelen…och så varmt.
Krillan måste ha något meteorologisk märkligt..antingen är det väldigt kallt eller så är det outhärdligt värme..ingen mellanting där heller 🙂
Just nu blåser det en sval vind, det känns friskt och påminner mig att fånga just denna stund..en dag i juni…det luktar så underbart av blommor och träd..
I väntan på Mattias och Tobias som är på fotojobb i Uppsala ska jag bara ta det lugnt och vila..imorgon är det dags för ”stora” dagen, bara tanken ger mig fjärilar i magen men jag hoppas jag fixar det!
Hur det nu blir så vet jag att jag har gjort mitt allra bästa, jag är nöjd och stolt över mig själv. DET är nog det viktigaste för mig.

sommaräng

En reaktion på “Slutet av lågstadiet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *