En stund att vila..

En hel dag att vila upp sig, 24 timmar att spendera fritt..eller?
Problemet av att bara ha en dag ledig i veckan är att allt samlas på en och samma gång, jag har en tendens att skjuta fram saker och ting till min enda lediga dag. Resultatet blir oftast detsamma..att prioritera det viktigaste. Mig själv och min familj.
I skrivandet stund skulle jag behöva städa det sista från julen och skura golvet..men ska man inte vänta till tjugonde knut? – Undrar min skeptiska hjärnhalva, som tänker att julpyntet är ganska behaglig ändå och stör inte så mycket men min pedantiska sida säger att julen är faktiskt slut och att julgardinerna ska ner så fort som möjligt..
Medan min hjärna bearbetar sitt beslut om hur det ska bli med min dag ska jag ligga i min säng och njuta av lite kaffe och kanske en episod av ”Vänner”..och sen ikväll ska jag hälsa på min mor som fyller 66 år!
Det tycker jag är bra planering! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *