Ett snack om lojalitet

Det finns vissa perioder i livet då det är värt att fundera kring en viktig del- Lojalitet.
Jag har alltid vara en lojal person, med alla i min omgivning, familjen-släkt- vänner- arbete..men har upptäckt att lojaliteten inte alltid är ömsesidigt och det är då en krock av oräkneliga dimensioner skapas och splittras i små bitar som kan vara svåra att återskapa.

Till våra barn har vi lärt vikten med lojalitet både till varandra som bröder men även vidare till det fotbollslaget man har valt att stanna vid…Men det finns en gräns då ens lojalitet inte uppskattas, då är det bäst att gå vidare där ens lojalitet värdesätts.
Det är en lära för livet. Livet är full av lärdomar och en sak har jag lärt mig under mitt långa liv och det är att livet faktiskt är för kort för att slängas iväg på människor som enbart påminns om ens namn när det tryter..Man är mycket mer värdefull än så..Faktiskt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *