Många drömmar…

..men ibland hjälper inte att ha viljan att uppnå dessa utan man behöver hjälp utifrån. Alla människor som har uppnått sina drömmar pratar om att ”aldrig ge upp” men det som inte framkommer är att de faktiskt fått hjälp i form av kontakter..utan kontakter inga uppfyllda drömmar..så verkar det vara i det stora hela. Jag trodde först att det handlade om pengar, att de var endast personer som hade gott ställt som kunde få komma och provspela i olika t.ex fotbollsklubbar men den ekvationen verkar inte heller stämma utan man får höra gång på gång hur ”agenter” hittar talanger ute på gatorna.
Man ska alltså ha tur om rätt person ska ”finna” en i rätt tillfälle..Man måste bli ”funnen”…detta verkar vara som att vinna på Lotto. Det räcker inte med att ha sin talang för sig själv och sin hemmaklubb. Kontentan är ganska sorglig, det är lätt att tappa ”hoppet” och att faktiskt till slut ge upp när ”ingen” finner en..
Jag skulle vilja läsa om just dessa många historier om drömmar som gick upp i rök trots att man både hade talangen, viljan och drömmen. Hur drömmar lätt kan släckas. Det är jobbigt att jaga drömmen men det verkar jobbigare för drömmen att ”finna” dig.

Henrik3FotbollHenrik2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *