När man känner sig som ensammast i hela världen..

..så ger livet en ljuv smekning över din kind med de tysta orden: Du är inte ensam. Du är aldrig ensam.
Jag kände idag en varm känsla över att se att en mycket nära vän till mig fick ett mycket välbehövligt telefonsamtal som gav en helt annan nyans under en faktiskt ganska tung period. Plötsligt så blev livet lite lättare och fylligare. Livet är så mystiskt. Verkligen.
Familjen har precis kommit ur en influensa från helvetet. Obeskrivligt jobbigt. I över en vecka tog detta tillstånd över huset som alla människor glömde..t.o.m brevbäraren undvek brevlådan!
Men nu tar vi nya tag, vi har ätit upp oss fulla av god energi och förhoppningsvis starkare än innan bomben exploderade. Snart är det fotbollsuppehåll och vi ska bara ta dagen som den kommer..inga planeringsdagar och inga krav.

En reaktion på “När man känner sig som ensammast i hela världen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *