Mysig söndag

Det gäller att ta tillvara de stunder familjen får vara tillsammans. Under veckorna med jobb, skola och fotboll blir det sällan att alla är samlade. Men nu får vi en förmiddag där vi hör varandras röster (trötta men nöjda). Henrik gick upp tidigt och åt frukost, han har match hemma klockan 13 och är så imponerad hur ansvarsfull han är för att vara 11 år. Självständig och driven av sin egen kugghjul. Henrik packar sin väska omsorgsfullt, gör sina skolläxor utan påminnelse och bäddar sin säng varje morgon…
Jag ser det som en egenskap som inte är given till alla och som gör mig stolt i hjärtat.
Tobias arbetar flitigt och har mognat en del under dessa arbetsveckor. Är trött men nöjd, planerar inför kommande tiden som väntar honom runt hörnet.
Mattias och jag har hunnit bli 39 år, det känns bra att ha hunnit med så mycket under den tiden..och nöjda över av att ha uppnått våra flesta mål (flera finns det). Längtar till nästa år, är egentligen inte mycket för att fylla ojämt 😀

Får önska Henrik lycka till i sin fotbollsmatch och till alla en trevlig söndag!
ord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *