Sommarlovet 2016!

Igår hade Henrik skolavslutning..och vilken avslutning!!! Mycket härligt minne att bevara, han gör det igen.. 😀
I höst börjar han på Karlbergsskolan med ny klass..han är förväntansfull!
Det har hänt mycket i vår familj, mycket glädje och lycka..jag tänker njuta av varje sekund. Jag tänker tillåta mig själv att uppskatta det som livet ger tillbaka efter flera år av hårt arbete och slit.
I år firade vi Nationaldagen i Norrköping. Vi tog en sväng till Kolmården…vi tyckte mest synd om djuren men man får lita på att djurparken tar hand om sina djur och projekt. Jag ställer mig dock tveksam om hur djuren trivs i den miljö de lever i med musik och byggandet av ett stort berg-och dalbana mitt i skogen…
Jag önskar oss en fin sommar..som det känns just nu kommer det att bli en av våra bästa 🙂
….och idag startar EM i fotboll….Kan livet bli så mycket bättre?? 😀
DSC_2913

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *