En annorlunda höstdag…

Tiden – Tänker inte skriva kliché- meningar som ”vart tog tiden vägen” eller ”tiden flyger iväg”..nej jag tänker skriva om stolthet. Tiden är inne för Tobias att få uppleva ett av livets häftigaste steg en människa kan ta. Att lämna boet för att testa sina egna vingar. Vi är mycket stolta över att ha skapat denna människa och till resten av världen kan jag bara säga: Grattis, här kommer en av de mest omtänksamma människor jag vet! Livet kan vara trixit men jag vet att han kommer att fixa det!!! Många minnen har vi tillsammans och nya är på väg..och du vet Tobias att vi alltid kommer att finnas för dig..

IMG_9271

Lycka till med nya boet Tobias!❤

EF32B7EA-FFDC-4A80-B888-1C95671AC10B

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *