Att vara barn fast man är 41 år…

Idag har det varit en trivsam dag hemma hos mamma och pappa. De bjöd på mat, även kallad trerättersmiddag. Mamma snålar på ingenting när det gäller att bjuda på mat och så är hon grym på att baka citronpaj!
De har blivit mycket lugnare med åren och man får skratta en hel del med deras historier, de borde skriva en bok. Tack mamma och pappa för den varma känsla som man får i hjärtat efter en sådan stund, man känner sig som ett barn på nytt. De ser mig fortfarande som en liten flicka.. på ett positivt sätt. Älskar speciellt sekvensen då pappa och Mattias gaddar ihop sig angående mammas och mitt temperament, vi är tydligen ganska lika! 😀

” När jag vinkade hejdå med mitt största leende till det livet som en gång var, skapade mitt hjärta ett minne som aldrig kommer att försvinna bort”
– Jag, 11 år

Det är trevligt att få prata med dem om Chile, när pappa visar bilder och berättar om ett liv som en gång var mitt liv. En dag kommer jag att få se Anderna och havet igen…
Jag längtar till den dagen.

Nu ska det mysas med familjen, som bara Familjen Backlund kan!
Trevlig helg!!!

BDEDA1A1-68D6-44F3-9259-56053ADCA2B6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *