November och ett par solstrålar

Det gäller att vakna tidigt på f.m för att få uppleva dessa få solstrålar som november bjuder på innan molnen tar över. Idag hann jag se dessa i ca 15 minuter…
Jag blir lite avundsjuk på barnen ute som springer och leker..
I nästa stund faller några regndroppar och det sitter fint med en kaffekopp och min hemtenta på nästa flik. Idag var det tänkt att få vara en ”fri-dag” från alla studier men uppgiften är beroendeframkallande med alla dess nyanser av beroende. Jag kommer på nya tankar hela tiden för att sedan inse att det förmodligen inte passar in i sammanhanget. Min filosofiska hjärna går i högvarv just nu vill jag lova!
Är just nu på diskussion delen och det vore enkelt om jag inte krånglade till så mycket under metoddelen…Det är jag det.. KRÅNGELMÄSTAREN!!!
Vi ska åka iväg och få annat att tänka på, det blir shopping. Jag är inte en shopping-människa men just nu behöver jag det för att lindra mina hjärnceller.
Jag funderar hur jag ska kunna fixa det här i två år, hur min hjärna utan att kollapsa kommer att fungera. Om jag blir konstig under dessa år då vet ni! 🙂

Trevlig lördag!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *