En blåsig fredag…

I skrivandet stund håller jag på med statistisk signifikans och en rapport som verkar ha gått i lås. Att skapa grafer och ”dots” verkar omöjligt, låter mycket enklare än vad det är i verkligheten…Men tanken är väl att jag ska lära mig det annars vore det väldigt onödigt att fortsätta studera vidare 🙂
Det blåser kallt ute, trädet utanför svingar med sina tomma grenar. Härinne blåser det i mitt huvudet med lite värme från min kaffekopp.
Helgen bjuder på väldigt mycket roligt, hoppas Mattias kan vara frisk. Förkylning med feber och halsfluss kan vara förkrossande när det enda man önskar är att få vara 100%.
Men jag håller mig positiv med sol utanför känns livet mycket lättare.. trots en rapport som ska avslutas inom några timmar…
Har också Mattias som ska få en ökad dos med kärlek! Kärlek botar det mesta…så jag satsar på det…och Alvedon!

Trevlig helg!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *