Är våren på väg redan?

Vaknar av en solstråle som lyser upp sovrummet och ett par fåglar som pratar glatt. Under en stund tappar jag förmågan att veta vilken månad jag existerar i, det känns just då som april men kommer ihåg ganska snabbt att det är januari. Det är svårt ändå att tro det när jag tittar ut, träden i skogen är något grönare och snön är försvunnen…den måste ha försvunnit igår. Meteorologerna säger att snön kommer dock tillbaka under helgen, det blir en fin helg.
Veckan har varit som en berg-och dalbana, jag blir aldrig riktigt van eller är förbered när döden inträffar. Tycker at döden är så otroligt orättvis när människor har så mycket liv kvar i sig och man försöker att göra sitt bästa för att återuppliva dem, ibland lyckas man men ibland har döden redan bestämt sig…och det kan starta en fusion av känslor hos mig. Livet är skört. Ena stunden sitter man och dricker kaffe för att i nästa inte andas.
Om alla människor förstod att tiden är det enda som är värdefullt här i livet då tror jag att det skulle se annorlunda ut i världen. Tänkvärt i alla anseenden.

En mycket uppskattad nyhet anlände dock igår… Jag klarade första kursen i Masterprogrammet! Som jag har vridit och vänt på mig under den här terminen. Teorier kan vara svåra att förstå med sina djupgående filosofiska teorier men statistiken fick mina hjärnceller att förstelna. Har tidigare tyckt att det har varit roligt med statistik men den här gången blev helt enkelt stopp. Men jag fixade det tillslut. Man får aldrig ge upp!Nu ska jag fortsätta att blicka framåt, ett steg i taget.

Trevlig Helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *