Min mamma och pappa. En berättelse om styrka
Min mamma och pappa. En berättelse om styrka avatar

Mina föräldrar har hunnit bli 70 resp. 69 år. De bär med sig i sina ryggsäckar en del minnen från Chile men många minnen kommer faktiskt ifrån Sverige. Här byggde de upp deras liv på nytt från 0. Jag känner sån vördnad och stolthet över dem, att flytta till ett främmande land utan att veta ett ord av det svenska språket för att sedan lära sig det snabbt för att kunna börja arbeta och komma in i svenska samhället. I vuxen ålder har jag förstått att de är väldigt unika och riktiga arbetare. I 30 år har det utvunnit många kamper men aldrig gett upp…Det här kallar jag levande styrka!

Mina älskade och fina föräldrar ❤️

4BF20F76-0077-43A3-A148-DAE18FF3EF20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *