När tiden tillsammans betyder allt…

År 2018 har landat och kan konstatera att livet som 40+ har varit den bästa tiden i mitt hittills levda liv. I år blir jag (vi) 42 år och det känns som att man är på toppen av världens högsta berg, typ Mount Everest, och sätter ner, stolt , vår flagga.
Flaggan är förövrigt en metafor av allt arbete som ligger bakom en sådan resa upp. Alla människor som gjort den resa vet nog vad jag skriver om, och ni som inte gjort den kan jag bara säga att det är VÄRT det och ge INTE upp!
Det jag har lärt mig under åren är att det enda som är värt egentligen något är tiden och framförallt tiden vi ger varandra. Det behöver inte vara festligt utan bara små stunder som förgyller just den stunden…som aldrig mer kommer att komma tillbaka.
Jag kan bara sammanfatta år 2017 som ett år som innebar utveckling, framgång, omtanke, en gnutta motgång och en sjujäkla massa kärlek!

6E8D338D-CDAE-438F-A807-358E58E96068
Vi har fångat förmodligen varje liten del av året som har gett oss frid i sinnet för att fortsätta vidare i detta liv som är här och nu. Med positiva vibbar säger jag:

Välkommen 2018!!!!!

D88DFDC1-FE08-4587-BA04-9A9AD6D7F15B

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *