Till dem människor som inte är födda med silversked i munnen…

…kan jag bara säga: Lycka Till i livet!
Ibland blir det för många motgångar på en gång i livet, min pessimistiska sida tar över stafettpinnen med höga hopp och gör livet lite jobbigare.
Tänker på dem människor som är födda med silversked i munnen, allting verkar serverad på silverfat till den nivå att dem själva börjar glänsa starkt utan att behöva anstränga sig en millimeter.
Till oss andra som fått kämpa med diverse i livet kan jag bara konstatera att livet får andra nyanser. Det pendlar mellan vit, grått och svart MEN då kommer dessa stunder när färgerna blir starkare än någonsin och förvandlas till rött, gult, blått, grönt och lila…Dessa stunder är så värdefulla och ger enorm styrka. Man lär sig att uppskatta livet som smakar som guld.
Jag är tacksam över mina egna stunder då min positiva sida har vunnit över min pessimistiska och snott stafettpinnen och satt den på mållinjen…Jag kan nog springa fortare och hoppa högre med flaggan i topp med en glänsande starkt färgfull aura!
Jag är nog född med en styrka av stål, vilken perfekt gåva jag fått av mina föräldrar!
Jag hoppas grabbarna får ärva detta, styrkan att kämpa vidare trots livets gropar. Kan det finnas något annat mera värt än just det här?
Just nu snöar det fantastiskt vackert ute, som jag älskar vintern när det är vitt och kallt. Den här stunden är så speciell för den kommer aldrig mer tillbaka så den snöflinga som just flög omkring kommer att finna sitt öde, kanske på ett tak, kanske på en trädtopp eller på någon som behöver en mild beröring.
Livet kan ändå kännas så lätt som just den stunden när andetaget är genuint fridfull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *