Mycket roligt väntar nästa vecka!

Söndag…i vanlig ordning en ganska tråkig dag. Men mycket välbehövligt!
Någon säger säkert att dagarna blir som man gör dem till och ja…jag är som tråkigast på söndagar! 🙂
Veckan har varit tung. Jobbet känns som en neverending story, man söker lösningar men möter motgång. Jag har visioner som nästan ingen är intresserad av…så varför stanna? Nästa fråga kommer så naturligt: Varför studera till något jag aldrig kommer att ha användning för i mitt arbete? Om jag nu väljer att stanna. För mig har det aldrig handlat om pengar och har aldrig vara en drivande kraft att skrika om högre lön (fast man såklart vill ha mer lön) utan för mig har det handlat mer om den miljö jag befinner mig i så många timmar i veckan. Förändringar är på väg sägs det men undrar om jag orkar vänta så mycket längre tid. Jag är trött på att känna mig som en svamp när jag kommer hem och sover bort nästan hela min lediga tid för tröttheten är så enorm. Jag väljer livet och att få känna mer energi, för det krävs det ändringar.

Helgen har varit mysig i alla fall. Ledig med familjen. Ätit god mat. Men höjdpunkten blev nog när Mattias sätter på sig sina sköna skor och säger att han är redo för långpromenad. Det blev en långrunda som var utöver det vanliga!
Kroppen mår så bra av det, att gå i sin egen takt utan att känna stress. Det var exakt det mitt väsen behövde!
Snön håller sig kvar på tak och mark…det är så stilla ute just nu. Ingen vind eller solstråle som tittar fram, det är som om tiden stod helt enkelt stilla. Märklig känsla.
Nästa vecka kommer det med massor av roligheter som kommer att förgylla vardagen, först är det Semmeldagen, sen Alla Hjärtans Dag och på fredag har Henrik konsert!!! LÄNGTAR!!!!! Önskar mig själv och alla andra en fin vecka…eller som någon skulle säga: Veckan blir som man gör den till!

Trevlig söndag!

39E6E4B3-BAC5-4ECF-B564-DB8AF1435C31

Bild taget när solen tog över himmelen för några dagar sen…❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *