Familjen- Nu och för alltid❤️

Familjestunder där alla får vara sig själva, där det känns tryggt att bara vara utan att behöva hålla en mask och låtsas vara något annat än sig själv…sådana stunder får jag uppleva i min familj och är för evigt lycklig över att få leva det.

Igår tände vi ett ljus i Mays minne, 9 år sen..tiden visar inte hur stor saknaden är, tvärtom den visar hur människor förändras och hanterar sorgen på olika sätt. Henrik pratar om farmor och bär hennes minne med stor vördnad ❤️

När livet känns tungt då är det bäst att hålla hårt i det man håller kärt, att inte ta förgivet eller nonchalera dem som genuint bryr sig om ens liv och välmående. Det är under dessa stunder man bara vet vilka som egentligen betyder något…

B7FBEDE3-0621-4522-8EE7-E7A5731820EE

Galenskap…det finns inget annat ord som beskriver det här gänget men jag vet att mer kärlek och lojalitet får man leta efter! ❤️

F19A3EC6-0A15-4E28-8438-ADD16B646EFB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *