Stephen Hawking, Pi-dagen och en dag att minnas…

Vaknade idag till den sorgliga nyheten om Stephen Hawkings död. Det verkar som att han dog en fridfull död hemma i närvaro av hans nära och kära. Samtidigt firar Google Pi-dagen som fyller 30 år. Och så faller det i mitt minne att det var för 30 år sen jag lämnade mitt hemland. Jag lämnade mitt liv så abrupt, utan att förstå något alls…det påminner lite om döden fast jag fortsatte ett annat liv i ett annat land.
Någonstans hade jag velat ”firat” detta genom att åka tillbaka, har inte varit där sen vi flög därifrån. Men av olika anledningar fanns inte möjligheten till det,  istället får jag vara glad att finnas här och får uppleva det vackra vintervädret som Sverige bjuder på idag.
Många känslor har manifesterat men den största av dem alla är lyckan att få ha min familj, att få vara nära och att ha hälsa…och framförallt att jag lever.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *