Stunden då hela livet förändras…

Förra veckan var nog den värsta veckan i mitt liv.
Sömnen blev lidande efter en jobbig upplevelse för en av våra söner, den stunden då livet förändras och ingenting annat betyder något än deras hälsa. Sov förmodligen sammanlagt ca 2 timmar per natt med alla möjliga tankar i mitt huvudet, nu har jag en större förståelse för människor med sömnproblem och kanske orsaken om varför de har det. Nu är den stormen passerad men väntan på en undersökning inom en månad känns ändå långt nog.
Jag har aldrig upplevt den känsla, den var vidrig och med en eftersmak av maktlöshet. Fast alla säger att ”det är nog ingen fara” och att ”alla prover ser bra ut” så känns ändå oroligt…Hälsa är något som jag har alltid varit mån om, tycker det är viktigare än något annat i livet.
I helgen bjöd Tobias och Evelina på middag, god mat och efterrätt (grillat kött, utegrillat och pannacotta). Det var en mysig stund med dem. Katten Kanel tog nästan all uppmärksamhet med hennes konster…hon är så fin…alias: Mitt barnbarn 😀
Nu väntar en ny vecka och hoppas den ger bättre energi än föregående, vi längtar till semestern och bara vila! Känns dock som en evighet dit…

A2F0116D-8D84-43AB-A698-90ED04C91F88 FDE79C93-762F-4992-8935-901FEE45C9DE B6EE60C9-FBEB-4ADB-91F4-E478ACA56E75

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *