Året som förändrade allt…

År 2020 har kommit med en del utmaningar men också med så mycket kärlek och styrka! Det var länge sen jag skrev och det har hunnit hänt så otroligt mycket under tiden.

Förra året 18/5, föddes vår älskade Freja. Hon är en tyskschäfer och heter egentligen Essibos Juni. Hon är en energifylld tik med ett hjärta stort som hela universum! Hon är alltid så glad och är en mycket älskvärd vän ❤️ Hon tränar lydnad, spår, specialsök, uppletande, nosework och det hon gillar mest IGP (skyddsträning). Vi har verkligen haft tur med Freja!

19/5-20 Tog jag körkort!🤩 Heelt otroligt!!!

30/5-20 kom lille Marwin till världen och vi blev lyckliga farföräldrar till honom ❤️ En obeskrivlig lycka! Han är en liten kavat kille med stor personlighet 🥰

Älskade Marwin

Nu är 2020 snart slut och jag längtar till nästa år, det är nämligen det året jag längtat efter i hela mitt liv!😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *